Verbind de bouwplaats met je kantoor met Exact Online Bouw

DigiBouw
14 oktober 2024
1 min

Als marktleider op het gebied van bouwsoftware via de cloud heeft Exact met Exact Online Bouw inmiddels duizenden bouwbedrijven gedigitaliseerd.

Meer dan 2 miljoen bouwprojecten

Exact Online Bouw is speciaal ontwikkeld om communicatie tussen bouwplaats en kantoor te verbeteren. Van planning tot materiaalbeheer, van inkoop tot kwaliteitscontroles: met Exact Online Bouw heb je zicht op het gehele bouwproces. De meest complete mobiele oplossing die momenteel voor de bouwsector voorhanden is, heeft inmiddels al aan meer dan 2 miljoen bouwprojecten bijgedragen. Een score die alles te maken heeft met de vele voordelen die het geavanceerde digitale fundament de gebruiker oplevert.

“Met Exact Online Bouw is je administratie altijd op orde”, zegt Remco Kroes, solution marketeer van de bouwoplossing van Exact. “Bovendien zorgt de software voor minder fouten, een betere kwaliteit, méér marge en een efficiëntere samenwerking tussen je medewerkers, onderaannemers en de opdrachtgever. Het resultaat van dit alles: meer grip op je projecten.”

Digibouw 2024

“Exact Online Bouw staat op verschillende vakbeurzen, waaronder Digibouw 2024. Het is voor ons belangrijk om niet alleen online zichtbaar te zijn, maar ook op verschillende beurzen. Hier delen wij onze kennis en laatste innovaties. Tijdens Digibouw zullen wij bij onze stand demo’s geven en staan we klaar om vragen te beantwoorden. In de seminars die wij geven, laten we zien hoe onze oplossing verschillende bouwbedrijven heeft geholpen in hun bedrijfsvoering.” Aldus Kroes.

Gerelateerde artikelen