Duurzaamheid en digitalisering in de bouw: Brink Software op DigiBouw 2024

DigiBouw
04 oktober 2024
1 min

De bouw- en infrasector staan voor grote veranderingen. Digitalisering en duurzaamheid spelen hierbij een steeds belangrijkere rol. Brink Software ontwikkelt oplossingen die bedrijven helpen efficiënter te werken en hun milieuprestaties te verbeteren. Bezoekers van DigiBouw 2024 ontdekken hoe deze software hen voorbereidt op de toekomst.

“Onze software helpt bedrijven duurzamer te werken en hun efficiëntie te verhogen,” zegt Sjoerd Wiersma, commercieel manager bij Brink Software. “Met Ibis voor Milieu Impact kunnen bedrijven CO2-uitstoot en milieukosten eenvoudig berekenen. Zo zijn ze voorbereid op strengere wet- en regelgeving.”

Brink Software biedt ook Ibis Meten, een tool die meetstaten koppelt aan BIM-modellen voor een sneller en nauwkeuriger calculatieproces. Daarnaast zorgt de Ibis Artikelen Service ervoor dat gebruikers direct toegang hebben tot actuele product- en prijsinformatie, inclusief duurzaamheidsdata.

Voor RAW-bestekken biedt Brink vernieuwende software die kosten bepaalt in elke fase van het bouwproces. De webapplicatie voor RAW-afrekeningen verbetert de samenwerking tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers, wat zorgt voor meer transparantie en minder misverstanden. Daarnaast introduceert Brink een nieuwe API voor naadloze integratie met andere softwarepakketten, zoals 4PS en Exact Bouw. En voor zelfstandigen biedt DEDDO een eenvoudige manier om begrotingen, offertes en facturen op te stellen. Vastgoedbeheerders kunnen gebruikmaken van Ibis Sturen op Vastgoed voor efficiënter onderhoudsbeheer.

Bezoek Brink Software op DigiBouw 2024 (stand B044) en leer meer over hun nieuwste software oplossingen voor de bouw- , infra- en vastgoedsector.

Gerelateerde artikelen