Splandid brengt vernieuwing naar DigiBouw: Automatisering met een menselijk gezicht 

DigiBouw
10 september 2024
2 min

Bij Splandid draait alles om het vergroten van werkplezier door repetitieve taken te automatiseren. De software van Splandid is speciaal ontworpen om bedrijfsprocessen te optimaliseren, waardoor het beheren van offertes, planningen, werkbonnen, documentbeheer en facturatie eenvoudiger wordt. Dit stelt bedrijven in staat om hun focus te verleggen van tijdrovende administratie naar hun strategische doelen.

Door het gebruik van Splandid kunnen bedrijven hun dagelijkse operationele activiteiten efficiënter organiseren en tegelijkertijd de werkdruk voor hun medewerkers verlichten. CEO Dirk Samson verwoordt het treffend: “Ik sta ’s ochtends op met het doel om mensen weer plezier in hun werk te geven door repeterende taken weg te nemen.” Deze filosofie maakt Splandid tot een waardevolle partner voor bedrijven die hun efficiëntie willen verbeteren zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen.

Tijdens DigiBouw demonstreert Splandid hoe automatisering niet alleen de productiviteit verhoogt, maar ook een oplossing biedt voor de groeiende personeelstekorten in de sector. Stephan Homan, CCO van Splandid, benadrukt: “Door slim te automatiseren, los je een deel van het personeelsprobleem op.” Dit is bijzonder relevant in een tijd waarin het steeds moeilijker wordt om gekwalificeerd personeel te vinden.

Bezoekers van DigiBouw kunnen een frisse kijk op automatisering verwachten, waarbij zowel technologie als de mens centraal staan. Met hun deelname wil Splandid laten zien hoe technologie op een praktische en mensgerichte manier kan worden ingezet. Het is een uitnodiging voor bedrijven om te ontdekken hoe ze hun eigen processen kunnen verbeteren, terwijl ze hun werknemers ontlasten. “We geloven dat de kracht van automatisering ligt in het creëren van ruimte voor creativiteit en innovatie,” voegt Dirk Samson toe.

Bij Splandid draait het niet alleen om technologie, maar om de juiste balans tussen mens en software. Deze visie delen ze graag met de bezoekers van DigiBouw.

DigiBouw

Gerelateerde artikelen