20 & 21 november 2024 | Beatrixgebouw, Jaarbeurs Utrecht

Ook deelnemen?

DigiBouw is voor jou als aanbieders het ideale platform om de laatste producten, technieken, diensten, toepassingen en ontwikkelingen te demonstreren aan professionals uit het hele ecosysteem. Alle nieuwste producten en diensten over Ontwerp, Bouw en Techniek (OBT) worden getoond op dit tweedaags event.
DigiBouw vindt plaats op 21 en 22 november 2024 in het Beatrixgebouw, Jaarbeurs Utrecht.

Deelnamemogelijkheden

Duurzame impact

De nieuwe Europese wetgeving vraagt van jouw bedrijf transparantie over de duurzaamheidsinspanningen. Jaarbeurs helpt exposanten te voldoen aan deze nieuwe Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Van het Duurzame deelnamepakket, afval scheiden tijdens de op- en afbouwdagen tot duurzame catering.

Meer informatie

Deelnemen? Dit is waarom!

DigiBouw is voor aanbieders het ideale platform om de nieuwste technologieën en ict-oplossingen te demonstreren aan professionals uit het hele ecosysteem.

Kom in contact met professionals uit de ontwerp-, bouw- en technieksector en ontmoet de volgende functies:

  • Algemeen directeur
  • Commercieel directeur
  • ICT managers
  • BIM Managers
  • Informatiemanagers
  • Projectleiders
  • Kwaliteitsmanagers

Exposanten aan het woord

CADBlanche

“Digitale transformatie in de bouw is hard nodig. Laat ik duidelijker stelling nemen, we zullen wel moeten! We moeten sneller, het moet goedkoper en als het even kan mag de kwaliteit van bouwen fors omhoog”. Dit zegt Johan de Groot, expert Digitalisering en Consultant bij CADBlanche en tevens spreker tijdens DigiBouw 2024. “Hoe tof is het om al die innovaties in de sector tijdens DigiBouw aan elkaar te kunnen laten zien? Alle technologische seinen staan inmiddels op groen, laten we nu streven naar een breder gedragen digitale mindset. DigiBouw vormt daar hét uitgelezen podium voor.”

OpenSpace

“Dit is de toekomst van de bouwsector”, aldus Sander Lijbers, Regional Manager OpenSpace. “De slimme technologie die wij toepassen op de bouwplaatsen zorgt voor een significante vermindering in bouwfouten en een versnelling van het bouwproces. DigiBouw biedt een platform voor interactie, leren en ontdekken. Hier kun je eigenlijk niet ontbreken als je de bouw verder wil helpen te verbeteren.”

Partners DigiBouw 2024

Mediapartner DigiBouw 2024